Brf Lindöporten 2

Gästrum, festlokal och gym

Det finns två gästrum och en festlokal att hyra på bottenplanet i grannhuset, Brf Lindöporten 1. Gästrummen är möblerade med dubbelsängar. Till gästrummen hör också ett gemensamt toalett & duschrum med ingång från korridoren. Festlokalen, som har ett pentry, kan även användas som möteslokal.

Bokning sker via kalendrar som finns i nyckelskåpet utanför gästrummen. Varje medlem/lägenhet har en särskild nyckel till skåpet (nyckel med märkning NSF-1).

Har du frågor om gästrum, festlokal och gym vänligen kontakta ansvarig person i styrelsen under menyn OM FÖRENINGEN / Styrelsen

Bokning av gästrum OCH FESTLOKAL

Rummen får nyttjas från kl.14.00 och skall lämnas senast 12.00 dagen efter. Skriv in i kalendern på den dag som hyrestiden påbörjas. Därefter skall följande uppgifter alltid skrivas in: 

  • Namn: För- och efternamn
  • Lägenhets nr: 3-siffriga numret, typ 123
  • Förening: LP2
  • Vilket rum som skall hyras: Gästrum 1 eller 2, Festlokal
Festkokal för medlemmar

Betalning

Betalning ska göras i förtid, dock senast på hyresdatum: 150 kr/natt till Swish nr: 1231983220, QR-kod till swish finns på nyckelskåpet. Det går också att betala till Swedbank bankkonto 693350374-7 clearingnr 8105-9

OBS. Vid betalning, ange hyresdatum och lägenhetsnr. Exempel: 1/2, Lgh123. Det är lägenhetsinnehavaren som ska vara avsändare för betalningen.

Städning

Den medlem som bokar ett rum är också skyldig att kontrollera städningen efter bokad nattgäst. Samma rutiner gäller för festlokalen!

Städmaterial finns på toaletten intill gästrummen. Dammsugare finns i städskåpet i festlokalen.

Motionsgym

Föreningens medlemmar har fri tillgång till ett gym/motionslokal som finns i grannhuset Aktergatan 12. Nyckel till gymmet finns i nyckelskåpet utanför motionslokalen. Varje medlem/lägenhet har en särskild nyckel till skåpet (nyckel med märkning NSF-1).

Om någon maskin går sönder eller inte fungerar skall det anmälas till styrelsen. Märk upp med en lapp vad som är trasigt så efterkommande kan se att maskinen är ur funktion.

Var och en som nyttjar motionslokalen ansvarar för att ställa i ordning och torka av redskapen efter att de använts.

Barn under 14 år får inte vistas i gymmet utan vuxens sällskap.

closearrow-circle-o-downellipsis-vcrossmenu