Brf Lindöporten 2

Om föreningen

Brf Lindöporten 2, med sin moderna arkitektur och djärva färgsättning, ligger i populära stadsdelen Lindö. Byggnaden har 7 våningsplan och ett källarplan. I källarplanet finns varmgarage, cykelrum och lägenhetsförråd. Allt med direkt anslutning till hissen. Huset är byggt utan organiska material, installerad fjärrvärme, frånluftsvärmepump och mekanisk ventilation. Detta ger många hälsofördelar, bla ett tyst och sunt inomhusklimat.

Balkonger och terrasser

Fastigheten färdigställdes i mars 2016 och består av 35 välplanerade lägenheter i olika storlekar, från 53 till 124 kvm, med stora generösa balkonger och terrasser, från 7 till 21 kvm i varierande väderstreck. Medlemmar ges också möjlighet att glasa in sina balkonger. Kontakta styrelsen för information.

Privat pool

Gemensamt för medlemmarna finns en stor härlig pool som är centralt placerad på innergården, som ett vackert smycke till glädje för alla boende. Innan badet kan du också ta ett träningspass i vårt välutrustade gym.

För våra barnfamiljen finns en mindre lekpark på innergårdens grönområde med sandlåda, rutschbana och en stor gräsyta för lek och stoj.

Solpaneler

Solpanelerna producerar ca 36 000 kWh el per år vilket motsvarar 20% av föreningens elförbrukning.

Laddplatser för elbilar

Föreningen kan erbjuda laddplatser för elbilar i vårt varmgarage och utomhus. Utökning av antalet laddplatser sker i takt med efterfrågan från våra medlemmar.

Området

Föreningen ligger i stadsdelen Lindö. Därifrån är det nära till det mesta som hamnkrog, småbåtshamn, minigolfbana, en allmän badplats och underbar natur. Närmaste granne är livsmedelsbutiken Hemköp.

Med bekvämt avstånd till busshållplats, ca 100 meter från huset, tar det 15 minuter med buss till stans centrum.

I området finns 2 skolor, Lindöskolan årskurs 1-3 samt Bråviksskolan årskurs 4-6. I anslutning till Bråviksskolan finns en fritidsgård. Du hittar också flera förskolor i området, både kommunala, föräldrakooperativ och ett som drivs av Svenska kyrkan.
Här finns även en paddelhall, idrottshall och fotbollsplaner där Lindö FF tränar och spelar sina hemmamatcher.

closearrow-circle-o-downellipsis-vcrossmenu